Znáte materiály a oblasti aplikací výběru hardwaru?

common hardware lisovací materiály 

Stainless Steel.Stainless Steel má optimální sílu a tento odolný kov poskytuje také vysoké úrovně odolnosti proti korozi, takže je vhodný Pro kovové razítko. Jeho hygienické vlastnosti také propůjčují použití v kuchyňskýchnádobí,nádobí a dílech pro hygienická čerpadla. Výrobci používajínerezovou ocel k výrobě hardwarových komponent pro průmyslové sektory, jako je letecký, jídlo anápoje, zdravotní péče a lékárny. 

aluminum. lehká váha. Má také elektrické a tepelné vodivé vlastnosti. Díky těmto charakteristikám je optimální volbou pro hardwarové komponenty v leteckém, architektuře, mořském a solárním průmyslu. Díky jeho tepelným odolnostm a atributům tažnosti je měď vhodná pro různé kovové hardwarové komponenty pro HVAC, zdravotnické a instalatérské sektory.

brass. příjemný povrch. Přestože je měkký kov, má dobrou odolnost vůči korozi. Proto jsou kovové kovové hardwarové komponenty užitečné pro automobilové, elektrickénebo elektronické a instalatérské aplikace. N -precision kovové razítka vytvářínekonečné pole standardníchnebo složitých komponentnapříč různými průmyslovými sektory. Ve společnosti American Industrial Companynabízíme přizpůsobitelné, přesné razítkové díly v řadě stylů a povrchů. Naše kovové kovové komponenty mají hardwarové aplikace jako:-

bracketsbolts, ořechy, šrouby a podložky -catches,

latchesa locks a locksa locks\

Cabinet a dveřní držadla a závěsy

chassisCustom
Connects a přepínače

household a Power tools

large and small plates

Lighting components

Machine and household mechanics

 Mechanical housingsPneumatics

Předchozí: O výrobním procesu profilů hli...

další: Jaký je princip zpracování kov...